Bezezbytku

Bezezbytku

Dny noci pokracuji v padu az po otupění
Něha změnila se v únik .
Před pomlaskavanim vykrmeného mozku
(Mimo pravidelné zažívání )
Už nikdy nikdy nezhoupnu se .
Nepokoj,podivná touha vede mimo (mé) soustředěné čáry TERORU TĚLA .
Přesto stále Toužim utapet se v zavratnosti tvých slov ,v tvém pevném sevření jistot
Jeste jeden poryv ..pak smrt nebo svoboda v zapomnění,nás beze zbytku uspokojí .
Autor petronelije, 29.03.2015
Přečteno 484x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když mozek pomlaskává znamená to většinou že je v nálevu...

30.03.2015 10:38:01 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí