Živá

Živá

Anotace: Když se hladina zklidní a vše je najednou jasné.....

Lepší než pod sebou podřezat větev,

je s radostí vyšlechtit ztepilý strom.
 
Jsme s léty moudřejší,
dospělí v dětech.
A místo srdce
zrcadlí se  obrovský zvon.
 
Hrajeme hry, co pravidla nemají,
výhru než prohru snášíme snáz.
 
Sny, ty už jen žijeme,
dávno se nezdají
A největší bohatství
je stále ukryto v nás
Autor Danuela, 17.01.2016
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

copak to asi je...

19.01.2016 18:32:43 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí