Kroky

Kroky

Anotace: Nové dílko, díky za názor

Šli spolu přes úzkou hráz,
Každou chvíli spíš velké ticho než malé útržky slov
Mysleli, že jednou to přece muselo jít snáz
Nikdo z nich neřekl, tak neutíkej, jen na chvíli se schov

Kolik člověk vydrží, než poslední kapka padne
Kolik ještě zbývá strachu a nejistot?

Žít je složité, veršovat snadné
Tak kolik nás ještě čeká ošoupaných bot?
Autor Danuela, 10.03.2016
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně...

10.03.2016 23:19:23 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí