comic-"c"on

comic-"c"on

Anotace: odraz obrazu vlastnímu

Comi
comic
comic con
on jenž nechce být viděn
superhrdina v teplákách co nenašel své nadpřirozené schopnosti
doufá v přívětivost budoucích dob
doufá v nalezení sil
doufá v naději odproštění od všednosti

naprosto normální týpek který čeká anomálii v den co ještě nenastal
možná ani nenastane..
proč taky
kus lidského masa s vírou v něco nečekané
růst jenž není růstem ale očekáváním
očekáváním chvíle
víra v něco pro nic
proč taky
proč očekávání že se z borce v teplákách stane super hrdina
naděje
nehasnoucí nekonečná naděje ve změnu světa
tíhlé však nereálné uvědomění sebe sama
hledání významu proč vlastně
ale proč vlastně ne?
Autor 6run6e, 10.05.2016
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... kdy únik z reality je ta nejryzejší realita:))*

10.05.2016 07:43:39 | Ragnell

ST. Zjištění, že můžeme dělat, co nemusíme je skvělé.

10.05.2016 00:40:31 | VEDz RVAHEs

je to spíš o očekávání spasení sama sebe prostřednictvím víry v něco co ani nebude či není reálné .....neočekávané něco co dost možná ani nebude...kde se ty vidíš za 5 let?

10.05.2016 00:48:46 | 6run6e

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí