sprcha

sprcha

Anotace: moralní očista těla duše zítřku

tělo bičující prameny vody
chvíle ticha pozastaveného času
očista od všeho
myšlenek duše i těla
mystické zámky přítomných dob spláchnuté tokem zítřka do odpadu
uvolnění jak po pátem doušku vína
přítomná svěžest vůně
harmonie dávných chvil zhýralosti mizí ze světa do neznáma
obnovení člověka pro další použití
batole z lůna ženy jenž může čerpat zlobu světa opět nanovo
a co pak?
další sprcha
Autor 6run6e, 18.05.2016
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, bogen, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to mi přijde jak reklama na odpustky..:-) jinak se mi to líbí...

18.05.2016 14:35:06 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí