A ty se mi divíš?

A ty se mi divíš?

Anotace: Když nevěříš mně, zkus věřit sama sobě.

A ty se mi divíš?
Ne, už dávno jsem se přestal divit podobným věcem.
Všichni jsme hrdiny svého příběhu.
Naše je pravda, láska, to nám patří svět.
A nikdo jiný nemůže nahlédnout za oponu,
za kterou schováváme svoji tvář,
když po tvářích nám tečou slzy.

Třeba jednou poodhalíš závoj a spatříš odraz v tůni, kterou jsi vyplakala.
A ta malá dívka v těle stařeny poprvé se odváží nesměle vykročit do světa,
před kterým celý život ukrývá svou tvář.
Autor Genju, 28.08.2017
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: Druid, Týna, Iva Husárková, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí