Flek na koberci

Flek na koberci

 

 

 

Zvracím zpátky v čase

vše, co jsem požil

 

hmátnu rukou

 

do víru točícího se podle

Dominantnější hemisféry

 

a vytáhnu chomáč sobotních vlasů

Kafe!

 

-dám si kafe-

 

Jako včera

 

jako tenkrát

před pěti lety

kdy bych ještě nevěřil

 

 

že jednou budu pět let po smrti

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 29.04.2018
Přečteno 424x
Tipy 10
Poslední tipující: Laraille, Frr, jitoush, Lioness, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...člověk tuší až poté,co vše lze překonat......Ji.

08.05.2018 18:19:40 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí