kejklíř

kejklíř

 

Do taktu hraje hudba.
Zpívají mrtví.

(plakala, že už nic nebude jako dřív)

Mažoretky mají černé podpatky.
Šibenice se směje bezzubými ústy.
A čas, ten Velký inkvizitor kejklíř
pod šaty nosí dívčí dlaně (Viděla.)
Je neprodejný.

Touží mít svý obrazy
pro odraz snů
prosím, servírujte

(všechny vidličky jsou ostré, tak jako moje myšlenky)


Pořád slyším havrany
slunce zavírá vrata
K+M+B
pak usínáš
příliš opilý na to, abys četl

Píšu hory a mlhu
mlhu, co bílá jako ňadra koňadry
když zpívá trnu o konci světa

 

 

 


Ano, tady Parus major.
Du sprichst Deutsch?

 

 

kmb

 

 

 

 

 

Autor Philogyny1, 02.07.2018
Přečteno 391x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š., Jort, kudlankaW, Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bylo nebylo...

02.07.2018 07:31:17 | Jort

Toť řečnická otázka... :)

02.07.2018 09:09:47 | Philogyny1

Má to siločáry mířící přes mysl do duše...ach

02.07.2018 06:39:55 | kudlankaW

Děkuju, Martine.

02.07.2018 09:08:45 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí