Co bude nebude

Co bude nebude

Anotace: minisonetka o předvídání

hledání čeho je do času
pátrání jak se co nestane
šimrání ručičky kompasu
úprk po koleji odstavné
 
nazpátek vpřed a pak možná vpravo
možná to přece jen dopadne
už bylo dnes zvědavá hlavo
stalo se jinak, jakpak ne
 
neprojité cesty
překvapení sestry
tuny příštích jestli
Autor A42, 03.07.2018
Přečteno 335x
Tipy 16
Poslední tipující: Špáďa, Jort, Amonasr, Iva Husárková, zdenka, Fany, knihomolka, Anděl, bogen, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zanechej konspirační jestli
pohárek se zmrzlinou vem
jsou různé pěšinky i cesty
tak těš se příjde nový den

05.07.2018 08:06:27 | klaun

Jenom jestli budou mít tu zmrzlinu. :-D

10.07.2018 11:51:25 | A42

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí