Inzerát. Zn. Stále do větru?

Inzerát. Zn. Stále do větru?

Anotace: S odstupem času... Na toho Nejvíc, kdo tu vždycky (ne)byl, stále tu je a snad i bude.

Hledá se přítel, který se ztratil.

Co by mě na duši i po těle hladil.

Ten, který i beze slov rozumí,

Poranit snad ani neumí.

Kým je i ve své bezmoci,

Když nemá moc nad svou emocí.

Ten, který slova nedusí,

Tmu do noci nosit nemusí.

Den světlem nasytí,

Nevede boj o bytí a nebytí.

Hledá se kousek radosti,

Co přemoh by pocit marnosti.

Kdo hledá, někdy najde se...

Možná, že zítřek vše odnese.

Navždy spolu s tajnou nadějí..

Že jednou se vrátí...

Snovou alejí.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 26.09.2018
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Moorwet, Amonasr, Frr, Dreamy, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý konec je i začátek... ;) dík

27.09.2018 07:38:53 | ARTeFakty X. Múzy

Držím pěsti...:)

27.09.2018 07:08:58 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí