Stopy roku 2018

Stopy roku 2018

Anotace: Horizontálně-vertikální zamyšlení...

Vertikální osmička dlouho
zdála se být horizontálním
nekončícím
nekonečnem
napětí, útrap, trápení
někdy všeho dohromady
jindy zase zvlášť
ale už zítra se promění
způsobí zmatení
blížící se liché číslice
a třeba nakrátko
bude zas dobře...
aspoň než se rozední
Autor Alciele, 05.01.2019
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí