noc

noc

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=MavzClHzTyg

máš psa

práci

přítelkyni

ráno brzo vstáváš

nejezdíš na červenou

žiješ spořádanej život

bezúhonnýho občana

a stejně ta svině

kdesi v rohu číhá a číhá

přesně na ten moment

kdy ti jeden z nich připomene

že nejsi zas tak bezúhonnej

že všechny ty roky co jsi tam strávil

nejdou jen tak zapomenout

že stejně nakonec v baru

o půl třetí ráno

po šestým panáku vodky

a spoustě slov co jsi nechtěl slyšet

vytáneš plynovku
 
co sis koupil teprve před čtrnácti dny
 
na tohle 
 
na tohle všechno
 
na psa na práci  na přítelkyni
 
a na tu zkurvenou
 
zkurvenou
 
červenou
 
Autor odnikud, 23.07.2019
Přečteno 412x
Tipy 16
Poslední tipující: Ruda Štola, Frr, Amonasr, Marten, Jort, Polux Troy, Now, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dět(in)ský vzdor je zdravý, jen se nesmí potlačovat..

24.07.2019 14:39:51 | Marten

Tak tohle je síla, ale znám tenhle pocit a mívám ho poslední dobou často,přidávám k oblíbeným a nejde jinak než ST

24.07.2019 06:44:53 | Polux Troy

Letí. A bodá. Poezie jak žihadlo, které protne poklid komfortu.

23.07.2019 23:46:56 | Now

Už ta melodie... puzení k poetické melancholii*

23.07.2019 22:08:31 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí