tohle bys ty nikdy to vím

tohle bys ty nikdy to vím

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=6HJ9NUC9M0U

postuješ fotky

spousty fotek

o klidu svobodě volnosti

jak jsi v pohodě takhle sám

a já si říkám že

tvoje hlava zblízka 

před finskou řekou je zvláštní

že takhle ji neznám

jako bys vůbec nebyl ten

vedle kterýho jsem se ještě před pár dny modlila

ať to všechno nějak skončí hlavně rychle

teď sedím u stolu v kuchyni našich

máma si fotí sporák předtím než půjde ven

stejně mi za půl hodiny zavolá jestli ho vypla

sedím tu a říkám si pitomý geny

možná by to nakonec všechno dopadlo jinak

kdybys ty nebyl ty a já nebyla já

a nebolí to vlastně necítím nic

jen trochu štiplavého kouře

jak se někde venku v zahrádkách

pálí tráva

 

Autor odnikud, 26.07.2019
Přečteno 368x
Tipy 22
Poslední tipující: Amonasr, Jort, vlnka, Ruda Štola, Frr, Now, šerý, Marten, zelená víla, Krahujec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z Finska do máminy kuchyně a pak ven na zahrádky do štiplavého kouře a v podtónu smíření a vtip.
CK Odnikud bych doporučil všem cestovatelům krajem Zeměbásně.

27.07.2019 05:24:33 | Now

NÁDHERNÁ. Civilní a ta upřímnost. Jak mráz zastlaný za nehtem.

27.07.2019 02:59:00 | šerý

měnící se světy, měnící se přítomnost...

26.07.2019 21:10:27 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí