Pamflet o nás

Pamflet o nás

 

 

Možná si mnohý z vás někdy všímá

Nosíme čepice když je zima

Míváme na kolo přilby krásné

Chráníme lebky své to je jasné

Vždycky si v autě zapnem pásy

Nechceme dopadnout špatně asi

Všechno to každý z nás lehce straví

Když nám jde pouze o vlastní zdraví

Lidé však začnou si rádi hádky

Když jde o maličký kousek látky

Ochota k ústupků rychle hyne

Máme-li ochránit taky jiné

 

 

 

Autor R.K., 04.11.2020
Přečteno 184x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, mkinka, Emily Říhová, šerý, Lighter, Rozmarýna, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí