Kufr a básník

Kufr a básník

Mladý zdvořilý básník

vynese středočeské poslankyni

těžký kufr

do pátého patra.

"Děkuji vám,

to je od vás hezké.

Kouříte?"

"Ano," odpoví poeta horlivě.

"Hned jsem si to myslela,

jste tak udýchaný,

měl byste toho nechat." 

Autor Medved23, 05.02.2022
Přečteno 215x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Kan, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D)

06.02.2022 12:03:44 | Amonasr

Nejvyšší odměnou člověku, má být shovívavý úsměv " bohů ".

06.02.2022 10:00:28 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí