vpm

vpm

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=1_pICv1FxnY

máš pět písmen a všechny tlačí stejně

jsem kámen v botě

možná nechceš zastavit ale přinutím tě

je ti padesát a mně jednatřicet

co na tom říkám já

co na tom ptá se máma

pak jen vrtí hlavou a smutně ryje prstama v zahradě

přála bych si být jednou z těch pitomých kytek

nikdy se mě takhle nedotýkala možná proto to všechno

to máš za to maměnko

to mám za to i já

jsem strašně hloupá když na to přijde

pořád věřím na pohádky dobrý konce a zázraky

i když empiricky nekončí dobře skoro nic

chtěla bych být polomrtvá mít tvar krychle dokonalé hrany

nestarat se už ani chvíli o to jak působím

sama sis to na sebe upletla

babička má vždycky pravdu a když pravdu nemá nabídne panáka slivovice

je to vlastně všechno dobrý celej svět život každý rozhodnutí

není to ani trochu složitý

nakonec jsem stejně jen odraz v kaluži

rozmazaná špinavá

bez tvaru

 

Autor odnikud, 14.02.2023
Přečteno 168x
Tipy 17
Poslední tipující: Luky-33, jort1, Dreamy, Sonador, maliska, šerý, Marten, Stanislav32, Frr, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...všechno prostě je...a možná taky není

17.02.2023 09:58:32 | jort1

To dílko má tedy sílu výpovědi ducha.* Pokud to není čistě subjektivní pohled a strhávání strupů.
Pozoruhodně napsané.

15.02.2023 00:41:46 | šerý

..ať napíšeš cokoli, rozumím ti...v tvým pochybování je tolik lidskosti...;-) bojím se těch lidí, co jí nerozumí.

14.02.2023 21:06:45 | Marten

Ty se však, půvabné tajuplné nadané děvče, tak k smrti ráda krutě dehonestuješ / a to mě-upřímně řečeno-už dosti sere!!!!!!!!! /*** ST*

14.02.2023 19:11:43 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí