JEseNÍK

JEseNÍK

Anotace: tebe

Zíde z očí

zíde z mysle

to vôbec neplatí

už šesť rokov

každý deň

rozmýšľaš 

svoju jeseň

a ona sa vracia

a vždy sa vrúti

ako víchor

do tvojho

inak

pokojného života

vyzlečie ťa

úplne do naha

objíme teplými

slovami

a zas odíde

a ty to všetko znášaš 

si príliš dobrý

možno preto

možno pre iné

po jeseni je zima

a zas prichádza 

všetko to nemilé

bolestivé

až do tej ďalšej.

Autor Pettie, 15.09.2023
Přečteno 105x
Tipy 9
Poslední tipující: P.Balam, jort1, CULIKATÁ, kozorožka, narra peregrini, martinaV, IronDodo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až do tej ďalšej, než přijde znovu...

16.09.2023 12:40:59 | CULIKATÁ

Pekné páči sa

16.09.2023 00:28:35 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí