Nová moravská éj-lidová

Nová moravská éj-lidová

Anotace: Píseň pro housle, cimbál a (kdyby ještě žila) Jarmilu

 

 

Nevěř cérko, nevěř chlapcom na TikToku,

chlapcom na TikToku 

Číňan tě tam hlídá prý na každym kroku,

éj, na každym kroku 

 

Nevěř cérko, nevěř chlapcom na Facebooku,

chlapcom na Facebooku

Však nad tvojů fotkú dělajú to rukú,

éj, dělajú rukú

 

Nevěř hochu, nevěř cérkám na tem Twittru,

cérkám na tem Twittru 

Nabídnú ti lásku, ale za pět litrů,

éj, že za pět litrů

 

Nevěř hochu, nevěř cérkám na Tinderu,

cérkám na Tinderu

Profilovka pěkná, pak de o megeru,

éj, de o megeru

 

Nečumte furt děcka do tých vašich sítí,

do tých vašich sítí

Vnímajte aj svět náš, stromy, lúky, kvítí,

éj, les, lúky, kvítí 

 

Autor R.K., 12.11.2023
Přečteno 65x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, Iva Husárková, šerý, Marten, Houslistka, martinaV, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá

04.01.2024 11:26:42 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí