1435 mm

1435 mm

 

 

 

Nádherná žena
smutna až na kost
pozoruje
jak koruny stromů
zametají mraky
a jak Slunce slibuje
že se brzy vrátí
"věř mi"
- známá to lež

Smráká se
a ona oblečena
do černých šatů
začíná se ztrácet


pokleká
ulehá

Slzy se vkrádají
do promrzlého štěrku
a koleje studené
jak neopětovaná láska
chladí její mokrou tvář

Náhle vidí čtyři slunce
- lidem po nima prý není zima
světlo se blíží
zavírá oči
troubení hlásá
"brzy bude lépe"
3
2
1
.

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 01.02.2024
Přečteno 78x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, J's .., Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, ale co je lépe...

03.02.2024 13:06:59 | jort1

...a pak ta rosa

01.02.2024 19:55:50 | Jan Kacíř

Nádhera prostě.linie popisu,detail i závěr.celkove pěkné dílko.

01.02.2024 19:40:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí