Crystal

Crystal

 

 

 

Starala se o raněné - nepřála si téci krev - a tak vlastníma rukama tlačila na rány, zašívala hluboké řezy, utěšovala.

Mnohokrát v boji, sama se sebou, slyšela hvízdat střely kolem hlavy. Mnohokrát cítila zlobu, kterou zase střídala lítost.
Měla jizvy na rukou a na hrudi...to ne od nepřítele, to kvůli smrtím, kterým nedokázala čelit.


Léky časem nestačily. Brala pětkrát větší dávky, než podávala zachraňovaným na uklidnění.

 

Milá Crystal, pamatujeme, bývalas neobroušeným kamenem. Postuně ses ale vycizelovala v drobný, drobounký drahokam, co čelí celému světu, co čelí osmi miliardám ran. Každé jedno ráno.

 

Každou jednu noc.

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 18.02.2024
Přečteno 84x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Kan, cappuccinogirl, Helen Mum, jort1, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

volejme ji na pomoc!**

19.02.2024 00:29:35 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí