Hřbitovní svíce

Hřbitovní svíce

 

 

 

Vždycky mě trochu děsily
připomínají mi smrt
I přesto, že jdou blbě zapálit
lidé skrze plamen vzpomínají

Přesto na hřbitov chodím vcelku rád
sleduji náhrobky, data hvězd a křížů
Fotky těch lidí
je smutné, když vidíte tak malý rozdíl
mezi zrodem a smrtí

Je tam takový klid...
Žádná zloba, žádné násilí

 

Najednou jsou na tom všichni stejně -

 

 

 

Autor GiovaniDaVinci, 01.03.2024
Přečteno 77x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, cappuccinogirl, Kan, mkinka, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen některé hroby jsou víc zarostlé

02.03.2024 15:09:04 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí