Hodiny zapomínání

Hodiny zapomínání

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=MH6TJU0qWoY

 

když se už skoro zhaslo a přestalo i pršet
a příšeří se dralo z okraje na začátek
potkal sem podstatu

 

stála tam v zimě
v panrým létu
kouřilo se Jí od pusy
smutek schovanej pod řasama
drzá jak sáňky v léťě
nervózně přešlapovala na můstku
s lístkem na kafe 

nebo alespoň na plavbu kolem světa

napřed sem Jí chtěl obejít
ale tma mě spalovala až na morek duše
útrobama po ústech
a divně to praskalo v jícnu


... přidusila mě ...


jako srážka ve dveřích
kdy se chceš ještě omluvit
v hotelovým pokoji
obnažená oknem v pohledu
zrnko se silou klíčů
v pikosekundě spatřil sem
na dlažbě v dětským domově
v cizí posteli
v čmáranici tvý kůže
v doteku
polibku
obtisku
stenu
strach že ve mě ještě něco zbylo

 

 


stalo se tak, když potkat sem chtěl sebe
...a našel Tebe

 


*

 

 

 

 

22:22

Autor Jin&Jang, 21.07.2017
Přečteno 481x
Tipy 11
Poslední tipující: Laika, piťura, Amonasr, Ruda Štola, Philogyny1, Jort, Alci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvoje pocitovky a osobitost mám ráda... :-)

23.07.2017 20:33:50 | Laika

Díky a pěkný den

24.07.2017 07:11:09 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí