pingpong

pingpong

Anotace: .....

namažu panty u dveří

namažu duši co nevěří

namažu med kolem úst

a rozjedu ten masopůst


nejdřív změním sebe

potom taky tebe

a pak celej svět

to by v tom byl čert

 

no a ten čert se se od srdce zasmál a povídá

to máš tak ty můj snaživej hříšníčku my tu s šéfem hrajem takovej

pingpong   no a ty pingpongovej míčku ať se ti to líbí nebo ne

skončíš jednou v autu a já jako správnej čert(zkus na klávesnici

napsat slovo čert jak jednoduché) ty míčky pěkně roztáčím

sem tam ňáký to prasátko sem tam hrana stolu 

rotace spodní horní boční

takže tvoje možnosti ty hloupej balonku jsou nulový

záleží jen na nás jak si tě zpracujeme

ale já jsem jen prolhanej čert a je dost pravděpodobné

že ti ten příběh a pravidla hry vykládají trochu jinak

Výsledek obrázku pro pingpong

 

Autor Akyš, 30.03.2017
Přečteno 608x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Now, Iva Husárková, Jort, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trénovat topspiny v rámci Magnusova jevu a podat ruku soupeři.
Ale těch proher ! To by v tom byl čert.. :)

01.04.2019 12:31:24 | Now

Jistota vítězství spočívá v tom, že soupeřovi vnutíš svůj styl hry. A to je nelepší čertovina, kterou znám. A funguje to.

30.03.2017 10:26:30 | VEDz RVAHEs

Díky Zdeňku za tvá slova ale i činy. Moje ukotvení je v Bohu. Ale sám nejlíp víš jak snadné je podlehnout mistru pokušiteli a tak někdy ve svých
dílkách záměrně provokuju lidi k zamyšlení.

30.03.2017 13:40:41 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí