Tady a teď

Tady a teď

 

Prost iluzí a mysli zmatku
zůstal jsi stát, nemáš vratku

Snad dopředu či zpět se dívat
nenech se zdáním ukolíbat

Teď je ta pravá chvíle žití
hladina klidná bez vlnobití

Žij jenom tímto okamžikem
protneš se s časoprostorem

Autor vlnka, 23.06.2019
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šerý, Kubíno, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí