přidte sem všici..

přidte sem všici..

Anotace: smažená pštrosí vejce nabízím i navrátivší se Lajce*

jsem  zasněný  troglodyt

co  ve  své  jeskyni

  šumlujících  slov

v záblescích  věků

schovává

zdomácnělého  nevýra

s velikou hlavou

připomínajícího

zazděného  utopýra

razíme  tu  mince

zlata  času

ještě  s  jedním

brejlovcem  svinutým

 do  klubíčka

 jehož  jsem

prohlásil

 za  bratříčka

houpáni  rytmy

podzemního  třasu

zveme  vás

všechny  svět-áky

na  smažená  vejce

ze  zbloudilého pštrosa

který  se  k nám  nedávno

po  hlavě  též  propad

a  docela

do naší společnosti

  jeskynních hovísků

dobře zapad....

 

Autor Frr, 27.12.2018
Přečteno 524x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Petbab, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí