Sláva červům

Sláva červům

Anotace: jak dlouho se tvoří ornice?

Včera jsem si vzpomněla na chlupatý červy 

to jsme takhle seděli v kavárně

a jedli croissant 

a táta pil kafe 

a všichni

do jednoho 

jsme čekali 

až mě na pár měsíců zavřou 

 

budou se mě snažit vyždímat 

a dostat ze mě pryč tu podivnou hmotu, která se stala krmivem pro červy 

 

takovej chlupatej červ měří klidně 15 centimetrů

živí se tím hnusem, co mám v lebce a je věčně nasranej

 

doktoři mi řekli, že by se měl postupem času zmenšovat a pak zmizet 

 

no 

já to spíš vidim tak, že zmizim já 

 

nechám tu prostor pro červy a sama si vlezu do hlíny 

 

i když 

 

možná se nechám spálit 

je to výhodnější

přece jen...

víš, jak dlouho se tvoří ornice? 

Autor Donutkaa, 05.03.2023
Přečteno 185x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, maliska, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

před pár dny jsem si zapsala: když hmota přemůže anděla, červi hned pustí se do těla...:)

06.03.2023 09:07:20 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí