Sjednocení bez hranic

Sjednocení bez hranic

Anotace: Pokusila jsem se zachytit atmosféru představení v rámci projektu KoresponDance ve Žďáru Nad Sázavou

 

Dnes ještě doznívá euforie
zážitků plná, chci zachytit je
nepřenosná je jednota
co celým týmem proniká

Padesát lidí zvenku rozdílných
však láskou k tanci spojených
nejmenší okaté té je sedm let
druhá má osm křížků na zádech

Hudba čistá minimalistická
tělem nám prostoupí zčista
nohy v jednom rytmu jedou
příběh oživí figury rukou

Soustředění z nás opadne
poslední tón když zahraje
euforie endorfiny vyplavila
s publikem cele sjednotila  

Autor vlnka, 14.07.2019
Přečteno 461x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Jort, Now, šerý, Frr, Marten, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí