Před spaním

Před spaním

Anotace: Odešla jsi, ale stále tě tady vnímám.

Sbírka: Barborce

Zhasnul jsem.
Vytvaroval polštář
pro pohodlí mé
a lehnul na pravou stranu.

Kouknul jsem
tam, kde byla tvá tvář,
a krásné vlasy tvé.
Stejné bude to k ránu.

Nebudeš tady...


Nemůžu zapomenout
na pocit tvé blízkostí.
Na to vědomí,
ze ať stane se cokoli,
přece jen jsi tady.
Spíš...
Tak sladce...

Jemně se tebe dotknout
a netropit hloupostí.
Pohladit tvou kůži
hebkou jak květ růží.
Děláš radost muži
milujícímu.

Tím, jak se pohybuješ,
tím, jak se nadechuješ,
jak doteky opětuješ,
jak hlavou uvažuješ
a myšlenky recituješ.


A to jen tím, že prostě jsi.
Autor Arthur Brainart, 01.05.2013
Přečteno 638x
Tipy 7
Poslední tipující: Sima, Romana Šamanka Ladyloba, Bunney, padající do neznáma, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí