Obyčejnost

Obyčejnost

Anotace: ...

Mám zalíbení ve věcech které jsi postavila přede mne jako myšlenky, krupobití, divadlo. Strohost těchto objevů někdy popálí, někdy nejsou podobný tvý tváři, ale jistojistě nepíchnou do tvarosloví jimiž objímám tenhle krutostmi prokvetlej svět, který mi tě bere zevnitř. A tápu. V papírcích pobledlých ve větru když každý jinam přistát maj, vidíme společnou soustavu nepřirozenosti. Hledáš v nich pojem a souvislosti, lehnout si vedle nich pářit ode úst v létě vzniknuvší zimou. Nerad klopýtnu a to ty víš. Nerad vynechám si tě jako Tebe.
Autor Hadrák, 18.06.2013
Přečteno 610x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kett, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele - neuraž se, ale vyber si, zda chceš psát cockney, nebo spisovně. To se hrozně pere - nevnímáš to? Duch jazyka dostává na prdel. Jinak ta kratičká úvaha - pocitovka je docela fajn...

18.06.2013 13:05:33 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí