Sezona

Sezona

Anotace: ..

Větvích se nedívej v radosti na chvíli připoutána okamžikem stínu kde není hovět si sklamáním. Stromům paže holé zimě nesvlékni, darem přichystej s létem teplé listí. Jen neochoč si proměnu. Neopomeň jaro pupeny s opadáním podzimu, povyrůst je nech a sebe taky, trochu. Zakořenit, ujmout se, zhola nic si uchovat v pravých místech. Dřít se s nádobou možností jak patřit někam, jak si nechat zdát o někom, kdo pomůže ti lebedu vytrhat ze všech možných mezí, kterým si štěstí sít přála. Nakonec v tom všem sebe opomenout při sklizni, nebýt přítomna dělení na soudky a ty plny tvého obyčejna rozdávat s věrností, že se zas vrátíš.
Autor Hadrák, 07.12.2013
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je tam na mne příliž záporů, ale líbí se mi to.

07.12.2013 22:45:54 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí