Frigo...

Frigo...

Anotace: ..

Frigo. K přečtení, není si zlovolná koncepce, kniha stolistá, láska nevděčná, mrazivá událost, zmrzni si. Zkoumanou citovost abych v mrazech pohledal, abych si v tratolištích rampouchů které prostě netají ani dechem neumí se zasklít a jen krystaly mne neustále zraňují ze všech stran. Bojem si a broušením sebe, nechám si přichystat nadšení, a to zatím jen ve snách. Hořekavou válku umístit mezi nás, snad uřezat zatím jen malé nebe, jen kousek nepřipomínavých nás odevšaď zkusit zatím obětovat to mezi námi. Vzkřísit suchou a trapnou kulisu spálenosti.
Jen kam se zařadit není zřejmé, není skupina nás tak trochu obětavých, kde by si našla místo bez ostatních.
Autor Hadrák, 17.12.2013
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujalo...

17.12.2013 22:37:45 | Robin Marnolli

Zvlastni ...

17.12.2013 08:28:48 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí