Slečinka

Slečinka

Anotace: ..

Slečinko, nebuď tou klasickou a lehce zařaditelnou formou monofonního vzlyku. Nekoukej mi na oči, nechej si souhru náhod působící jako návnady vašeho druhu, laciné a obyčejné. Vtěl si mne do jistých partií, do nepasivní zóny vnímání. Tam budu doma. S tvými vibracemi. S kouzly jež marně si pokoušíš uschovat, asi na věčnost ne? V tobě tě mít stále na očích abychom si nezestárli časem pak jeden v druhém, možná v třetím. Když však stále odplouváš, jemno ti svými kruhy nikdy nepředám, jak bys je mohla přijmout, v kostkách? Ohranila sis už tak zabalíčkovanou kulturu chtění, že přestávám a už nechci ji rozumět.
Autor Hadrák, 04.01.2014
Přečteno 465x
Tipy 5
Poslední tipující: Zrska, Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)

04.01.2014 11:13:11 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí