Podobně

Podobně

Anotace: ...

Nevzpínej se maličká. To jen kradnovo božský jed brání. Nastartuj si poločas kdy není slovo skutkem kdy se prostě nestaví a promluv. Já jednám, s protiklady bojuji, s třasy a bolestmi. Denodeními odnožemi všech podob možna. Já si krádež srdce umím představit, absolvoval jsem ji mnohokrát, tak jeď si na svý skráni se slzami společně, budu tě tu kreslit a pamatovat.
Autor Hadrák, 08.02.2014
Přečteno 358x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle dnes druhá nejlepší věc co tu čtu..

09.02.2014 10:34:35 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí