Sepratel

Sepratel

Anotace: ..

Porostem, jeho délkou na tváři sem si jist že v zapomění kochám smysl existence. V zajetí tvé masky a s ní spojeným loučením, vždy než se předám do tajemna spánku, kde odolávat není potřeba. Za očima slzy nekapou, hlas i vše ostatní je tiše zamčené zvenčí, smyslem od včerejška zase novým stavím sochy plachých letor. Čáry bez obličejů, ploché pásky s pihami a mračna těl zatím bez jader mne pokouší pozvednout na trhu cen. Mrazení a závrať cítit je do morku, zlomeniny odejdou do prázdnot stydět se jiným k jiným. S překříženými vlákny si pavoukové odejdou, zde si to už nepodrobí. V rozích zanechaly ostatky přátel vysušených na kost. Mých přátel. Sbírat a vyplétat je z nich dojemné, vítací trochu. Stuhy z pavučin klesnou ke smíchu pláčem vyváženým. Konečnou rovinou, kde se smí šlápnout můžem odejít, probudit.
Autor Hadrák, 03.03.2014
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, básněnka, Zrska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měla jsem najednou pocit, že v noci rostou kopřivy...

04.03.2014 13:12:19 | básněnka

Zvlastni, pozdeji si ji jeste prectu ... a treba mi docvaknou nektere obrazy

04.03.2014 08:17:19 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí