Bus

Bus

Anotace: ..

Sem sis nepřišla pro poťouchlou skladbu. Nakřivením si randíš lichotkama co vyřknout jsem nestihl. Bez nich odejdeš jako cizí. Bez průvodu strmým schodištěm se necháš slyšet, kolečkový kufr trpí. Nyní silonovými vlákny obejmuta, naprosto. Necháš mi dlouhý stopy v paměti, brázdy tak hluboký že žhavý lávy dnem horkosti nastanou a vršky tvým mrazem v noci ojíněny k zalknutí nenechají spát. Originálnostmi jsi mi přetvořila prostor jenž jsem nikdy před tím nevnímal a teď si jdeš a já tě nechám kvůli hrdostem nadbytečným. Ten hlučnej bus na svý cestě úpatími co nestaví najednou zakotvil, zarazil brzdový třmeny abys mohla odstoupit od smlouvy rovnocenný a ode mne vzdálenost navýšit, i když nechci.
Autor Hadrák, 08.03.2014
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Zrska, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mas zvlastny styl ale tady jsem se i presto trosku chytala :-)

08.03.2014 20:18:22 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí