Rajče

Rajče

Anotace: ..

Kolik nepolíbených rajčat po jazykovém přednesu se slovy šťávou a zrníčky nakyslými na bílé košili skončí? V kousavě protrženém plášti, obalu, slupce než ke sladkým slovům konečně dojde? Za odhodlaností, odvahou vůbec oslovit, pak prodírat zbytečnostmi. Od prvních dotyků s ruměncem, celou strží pocitů s rozpaky než fakt ochutnám. A pak? Zoufale dozraješ v etylénu, střídaná loděmi a ucestovalá tmou kontejneru s řízenou teplotou. Ve voskách falešných lesků celistvě vykoupána a ten vpije se pod kůži dlaní jejž musím nosit. Teď už bohužel prakticky vždy bez vůně, slasti bez lísek v polystyrenové vaničce folií přykryta.
Autor Hadrák, 08.04.2014
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, básněnka, Romana Šamanka Ladyloba, Zrska, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu se podívat do vaničky a kousnout:-)

08.04.2014 20:22:58 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí