Závorky

Závorky

Anotace: ..

Smrt, jako tobě nově příchozí signál. Jsou pomalí, ale natolik srovnaní. Koupou se beztak v už omalené vodě. Takže nebudou chtít rozumět tvojí verzi. Jej plné ostrovtipu, mokvající bázi. To, že si zhasneš jen tak a beze slov, vypneš jak monitor, jako vědomí co neví a jen tupě zírá. Však zírat přestalo, bez romantiky a děl cos předpokládal(a) že napíšeš. Na ploše textové stati kde bys mohl(a) se utkat s písmeny a hmotným předpokladem prostě vymřeš. Vyhlaš se s nejlepšími, prolni naposled své myšlenky s kde kým a pak udílej si klady. Zadej odkaz mimo příchozí kterés nikdy nepoznal(a). A nakonec se prostě najdi!
Autor Hadrák, 24.04.2014
Přečteno 491x
Tipy 4
Poslední tipující: jitoush, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...

24.04.2014 22:32:44 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí