Tajné ticho

Tajné ticho

Anotace: ..

Měsícem sešlým pokorně ke tvým žádostím o sen, ten ti naplní tajemství ve skutečno. Obrátí tajná ticha ve hlasy jenž si uvolníš slastmi najednou pootevřené tělo. Vnímáním svitu si všechny study a zábrany, které si člověk je schopen vyjevit, odložíš za břehy veškerenstva, za sebe samotnou, za život bez přikrývání jemnosti co jen tvá kůže umí dát. Vodami nejlépe obejmutá když si v ni své ruce představím a přiložím na místa tebou nabízená. Rozehraji terno v očích roztouženě malátných jakoby chtěla spát a procítění si bez zraků vše vychutnat. Cloumání dálek a otevřených blízkostí, v kořenech vytržené vášně spojím svou chuť ústy do očekávající tváře. Své zájmy opečovávat naše milování zapomínám, všechen rozum kolem nacházející ví přesně co dělat má a pokračuje za nás oba do nekonečné naprostosti.
Autor Hadrák, 21.06.2014
Přečteno 535x
Tipy 7
Poslední tipující: Aiury, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mas zvlastni formu, ale obsah mi bere dech :-)

21.06.2014 20:47:01 | Romana Šamanka Ladyloba

...jakoby ses zrovna strefil do něčeho,co teď se děje.....Ji.

21.06.2014 15:39:08 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí