Šátky

Šátky

Anotace: ,,,

To vytříbené klišé, zakrýt oči, ústa beze slov pást by se snad mohla. Těla zraků zbavená omezeně si hledají alternativy, vždy najdou. Klást jména bezelstná jen pro objevy z dálek a jimi se přivolat k sobě, blízkosti chtění, intimna, ty poznávat v důležitostech nad hmat se smysly napjatými do maxima. Takže blízkost, mít tě zase a opět a kousek od sebe. Ničím nezkreslenou , že oči tak lžou, zjistit jejich nepotřebnost dá tolik práce abych tě konečně uviděl. Poznal skutečné obrysy siluet, při nich si kreslit jaká jsi a jak reaguješ na tema zhasnutí. Jak zbystřit sluch, vnímat skorem neslyšné srdce pumpující touhy naší dvojce zúčastněné.
Autor Hadrák, 11.07.2014
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabriela Green, Kett, Bakchus, jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jak bys asi buchty lákal,kdyby jsi měl šedý zákal?

11.07.2014 21:16:47 | Bakchus

Asi stejně...

11.07.2014 21:20:42 | Hadrák

...ano,mnohdy oči lžou,opravdu uvidět,to je uvidět zevnitř.Zavřít oči
a vnímat,tam je ta pravda,opravdová skutečnost....Ji.

11.07.2014 20:54:47 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí