Dvě duše

Dvě duše

Anotace: Odcházím a zpět do dveří se už nevrátím.

Az odejdeš,

mohl by si prosim zavřit dveře?

Ano mohl, ale už je nesmíš nikdy otevřít.

Proč bych je nemohl otevřít?

Protože za dveřma je jiný svět,

do kterého když se vydám,

už nevrátím se zpět.

A ty zůstaneš v tom svém světě, kde jsi teď.

To je stejné jako s neokyslyčenou a okyslyčenou krví v srdci.

je neokyslyčená a až se okyslyčí, projde chlopní,

která se pak uzavře a krev, která už prošla nesmí zpět.

Když se dostane zpět, je to nedomykavost

a je to srdeční vada, která se musí operovat,

jinak hrozí vážné zdravotní problémy.

 

Takže prosím, zůstaň tady, ve svém světě, já odejdu,

zavřu dveře a ty je neotevřeš,

jinak nám hrozí vážné  problémy.

Když odejdu, je jasné, že já jsem ta okyslyčená krev

a ty zůstáváš neokyslyčenou.

Není ani jedna lepší ani horší, ale jsou jiné

a proto nezkoušej nás znovu spojit,

protože by to moc bolelo a srdce by puklo.

Bylo krásné být neokyslyčenou krví,

slzy ronit budu, dlouho a moc.

nezapomeň na mě, vždyť byli jsme jedna duše, jedno tělo,

ale teď jsou těla dvě se svou duší

a jedině tak přežijeme.

ne, prosím, nechoď a nebo běž, ale vrať se..

Nemůžu, musím odejít...Sbohem...už pláču...

Autor greenus, 05.03.2015
Přečteno 583x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí