PoKlad

PoKlad

Anotace: "Poklady jsou hlouběji, neleží bezprizorně na cestě."

PO KLADených podmínkách, dojmech a očekáváních.

Docházíš na to, že o tom to není.

Vlastně.

A víš, že chceš víc...

 

POKLAD.

 

Zprvu tedy chceš poklad.

Nevidíš poklad.

Nevíš jak vypadá.

Odcházíš.

 

V jednoduchosti je krása.

Poklady jsou hlouběji.

Za myslí.

V srdci - Ze mě.

Neleží bezprizorně na cestě.

 

Jsou ochraňovány, bráněny.

Obranami vybudovanými strážci.

Musíš se k nim dostat.

Postupně.

Kámen po kamínku.

Po čase.

Na konec, ale…

 

Je tam.

Truhlice plná zlata.

Drahokam.

 

Chtělo to čas…

Poznání…

Pozvolna…

Chvíle po chvíli…

Kamínek po kamínku…

Odkrývat…

 

POKLAD.

Autor May Bee, 07.08.2015
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Jort, A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí