Mylujeme tvrdě.

Mylujeme tvrdě.

Anotace: (něco málo z tiku, zcela postrádajíc romantiku)

S NĚŽNOSTÍ – bojujících roháčů.

DOTEKY – šmirglového papíru po spálené kůži.

POLIBKY – rozdrásaných rtů, posypaných pepřem.

POHLEDY – od cibule rozbolavělých očí.

SPOJENÍ – tak silné, až ostny drátů prodírají se masem.

LÉTÁME – spolu, těsně před dopadem na zem.

MYLUJEME – do roztrhání těla.

Autor May Bee, 18.08.2015
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí