když ve snu ztrácím hlavu

když ve snu ztrácím hlavu

Anotace: další kamének z mozaiky snivcových antiorgií...slibuji, že poslední nebo aspoň předposlední***

už  vůbec  nemluvím

ale  jenom  škytám

kdesi  za  kopečky

asi  na  mě  někdo  myslí

když  odcházím  z domu

pod  rohožku  schovám  klíč

při  návratu  ho  ovšem  nenajdu

dveře  do  mého  bytu  pootevřeny

ale  nikde  nikdo

jen  je  cítit  slabá  vůně

  téměř  vyvanutého

letního  milování

zotvírám  všechny  skříně

rozházím  postel

vlezu  pod  ní

s rozsvícenou  baterkou

též  svinu  koberec

nic...

jen  za  oknem

spiklenecky  mrká

pár  zpozdilých  hvězd

a  z dáli  doznívá  ozvěna

nepravděpodobného

táhlého  volání-

už  mě ne-hlee-dej

ne-hlee-dej

opustilaa  jseem

tě už  dáávno

dáávno

když  jsssii

v jednooom  sssnu

marnotratttně

ztra-til

ode  mě

z lááás-ky  darovanýýýý

jarnííí petrklííííč...

PETRKLÍÍÍÍČ

***

 

 

Autor Frr, 09.06.2017
Přečteno 419x
Tipy 17
Poslední tipující: Jort, piťura, Philogyny1, Fany, Iva Husárková, Amonasr, Akyš, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak ty ještě zvládneš vlézt pod postel...to jsi pro mě borec na konec...:-)

10.06.2017 15:08:08 | Jort

no pravda-kecám-to byla nadsázka-v rámci "basničkové licence"...:-) :-D*

10.06.2017 19:21:05 | Frr

Už zvadl a dobře je to tak, jarní květy vždy s příchodem léta zemrou.

10.06.2017 02:10:51 | Haviko

ve snu by ale neměl...:-) :-D*

10.06.2017 05:56:53 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí