Kalafuna

Kalafuna

Anotace: Inzerát pro Lásku...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
("Hrou na housle krásné znění
předvádíš.

Avšak díky kalafuně, nejen však díky ní.
I díky Tvému umění.

Bez přátelství s ní
neuměl bys na housle si hudbu svou hrát,
písně krásné housle své nechat strunami,
díky ní, i díky svému umění, rozeznívat.

Proto uber si přání svá líbivá,
ponechej si jen ta, která
jsou přátelskou hrou prodchnutá,
hrej jen noty, tóny hrej,
přátelstvím oduševnělá,
přátelstvím a Láskou posedlá.

To vše nám, Duším všem zdejším,
na Zemi zdejším,
snad i na nebi Duším též,
přísloví říká")...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

...Pak budeš šťastnou ženou,
míti svou radost z bytí,
s mužem svým, šťastným též,
Láskou k Tobě posedlým též.

,,Závislost“ ? Možná ano, nikoli však lež.

Štěstí si však o Lásku říká,
a Já též :-) .

Kalafunou svou smyčec svůj,
struny houslí svých hladit, prosím, neustávej.

Líbezné znění houslí svých, hrát, PROSÍM, nepřestávej.
Hladit po Duši, po těle mne, Lásko, neustávej.

Toť můj dnešní inzerát Ti, Lásko, prosím, hrej.

Stále mi líbezně tak, překrásně, v milosti Boží, hrej.

To vše v inzerátu mém zdejším,
mé srdce Ti říká.
Autor Dobrovský, 05.08.2017
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, hanele m., Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí