Skrytá touha (nejen)

Skrytá touha (nejen)

Anotace: ***bytí krásné... ( i to Švýcarské )


Skrytá touha po Lásce,

Boží, i Lidské, i té idylické překrásně,




srdce, srdíčka, fermentovaná,

nádechem pepře poblouzněná,




nebývá citem člověku, Lidem, bližním, příjemným.



 

Avšak, kýchnutí pomůže k rozjasnění, srdcí, myslí,

vždy...alespoň na chvíli, ... to si myslím.



 

Proud Boží Lásky nezastavíš.

I když tomu třeba i nevěříš. 

 

 

***

 

 

 Jo,...ještě že ji máme,...tu Lásku...s ní že umíráme,


s ní že znovurodíme se :-) ,


s ní, že žijeme si:-) .



 

V srdcích svých...Lidsko Božských.




Matčino objetí, její pochování, chování,


pohlazení, hlazení,


žen hlazení, pohlazení, pomilování, pomilovávání,


za ruku se držení,


 v souznění si povídání,




čas na to vše míti, nespěchati, takto žíti,


své děti milovati,


jimi být milováni,



 

je, myslím, života na Zemi bytí PŘEKRÁSNÉ :-) .



***


( Též obvyklé dění, jak jsem denně všude tam vídal, bytí Lidí,

běžně, běžné, každodenně, každodenní bytí Švýcarské. )

Autor Dobrovský, 17.01.2018
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: someone.else, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí