na hladině

na hladině

Anotace: .................

a co když nejseš

a nikdy jsi nebyl

a co když jseš jen soubor virtuálních bulíků na nos

ach ano i emoce můj cukrouši

můžou být jen program

model-oplodnitel 1.0

✴✴✴ 

lidi si toho navymejšlej Jarmilko 

nemůžeš všemu věřit

mýtus, skutečnost, zázrak

jsme jen roztroušené postavičky

v podobě rozstříknutých kapének

které čeří hladinu řeky života

a odhadují její hloubku, šířku a délku

 

✴✴✴ 

a ty jsi miláčku na té hladině 

má záchranná vesta

ve víru spirál

mých přílivů, odlivů a vlnobití

 

Autor Akyš, 13.04.2018
Přečteno 511x
Tipy 12
Poslední tipující: mirecek, Jort, Amonasr, Anděl, Frr, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Akyšku....já Tě žeru!**ST**..........JO !

14.04.2018 07:39:35 | Anděl

Děkuju strážníčku

✴✴✴ krásnou sobotu i s nedělí✴✴✴

14.04.2018 11:11:44 | Akyš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí