V objetí

V objetí

sytím se
zaplétám do sítí příběhu
splývání s hladinou co nese a konejší
horizont propojených myslí
forem tvarujících skupenstí
utváří se a rozpadá
skládá do harmonie
i Tebe
sjednocené k prostoupení a splynutí
bytostí a živlu
hmoty a vědomí universa
něhy i bouře vášní
co nevládne
ale předává sílu
životu


se nevzdat ...

Autor Malá mořská víla, 24.01.2021
Přečteno 349x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, jitoush, Amonasr, Marten, Iva Husárková, Akrij8
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přelévání...

31.01.2021 17:23:10 | enigman

Krásné předávání jednoho druhému.

24.01.2021 11:59:12 | Akrij8

Souhlas s Knoflíkem, láska dokáže mnohé čarokrásy...

24.01.2021 11:05:33 | Rosalune

To umí.. láska. .. žijeme

24.01.2021 08:59:02 | Knoflík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí