bez názvu

bez názvu

Kotevníci držíc na prázdno už dávno v dlaních obsaženého ničemna v ideích pevné lano konopné přesvědčeni. Dokonce naklánějí se vzad, někteří na zadek padnou to když břemeno ve vlnách na chvíli povolí. V obraze posměváčků rvou se o vlákno tak neviditelně napjaté. V odrazech plochých těl přihlížejícně prázdných, kresba mužů věřících v lano s velkým bojem přitahované. Z hůry šňůra visí, nobleska těl přítomných fakírův dým z odulých rtů vypuštěný připomíná. Kulisa zvuku přehršle slin o zem pleskajících těl, to jak přihlížející táhnout začali najednou. Tak najednou s velkou silou přitáhnou loď opuštěných sirotků nemajetných. Verva všech zúčastněných v mez překročena je snadno a bez sloupu v oči všech kýl mizí chladnému chřtánu v minutku hravě spolknutou.
Autor Hadrák, 30.10.2012
Přečteno 678x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí