Krátkost okamžitých zpráv

Krátkost okamžitých zpráv

Anotace: ...

"Co je ti?"

"Nic, jen přišla
myšlenka
a podívala se
tam
kde už to bylo
(a není)
a zapomněla se vrátit zpět."

Proto tak zasněný ksicht.

Byla to vzpomínka ...

U zrcadla s řasenkou v ruce
pak vteřina v autě
minuta venku
nekonečný pocit
že už to bylo dávno

"A my ti teď za to
klepem na mramor
abys vylezla ven
ale máš plné uši ticha
protože to bylo větší zranění
než jsi čekala."

"Co je ti?"
Autor Aaliyan, 25.11.2013
Přečteno 635x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Amonasr, zdenka, Robin Marnolli, maliska, poeta
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tlačí mramor...

26.11.2013 01:03:15 | enigman

Jo, tahle se fakt povedla.

25.11.2013 16:39:25 | Robin Marnolli

Děkuju, cením si tvých Tipů ;-) :-)

25.11.2013 17:21:16 | Aaliyan

Tuši plné ticha..velmi pěkný obrat..

25.11.2013 16:03:01 | poeta

děkuju :-) ja mm rada klepat na mramor :D

25.11.2013 18:33:33 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí