Jako vejce vejci

Jako vejce vejci

Anotace: ...

Asi nějakým omylem,

stvořil jsi mé tělo, taky povahu -

do niž bůh vtiskl velkou část tebe,

a já - chtěla jsem být jako ty, 

lepší než ostatní

tak proč místo slov slyším jen

ticho z tvých úst?

 

Vstoupili jsme do času, 

bez ročních období,

do tiché noci bez hvězd,

kde smích není skutečný - a pláč

mísí se s ledem, jež pokrývá zemi,

pokrývá srdce,

tvé ... a mé.

 

Nevidíš mě, a já nevidím tebe,

Snad zlobíš se, že nejsem jako ty?

Nebo už vidíš, jak jsme oba stejní?

Slyším jen kapání vody,

snad taje...

 

Tati?

Autor Daniela, 05.12.2013
Přečteno 516x
Tipy 15
Poslední tipující: Petros, Firren, Radhuza, Jana M., Aťan, poeta, Inna M., Luky-33, Amonasr, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi líbí, tip

03.01.2014 17:01:56 | Firren

Dojalo mě to,přiznávám.Ať ty ledy roztají...

06.12.2013 19:42:34 | jitoush

11 tipů bez komentu :(
chtěl jsem říct: za nás tatíky ST.. ale nemůžu mluvit za všechny, leda za sebe :)

06.12.2013 12:51:10 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí